ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά το Νοσοκομείο Ξάνθης ( Πρόγραμμα υλοποίησης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού) για την εξαιρετική συνεργασία ενημερώνοντας τους μαθητές μας για την πολύ χρήσιμη και πολύτιμη για την υγεία μας εισήγηση που πραγματοποίησαν.

Continue reading


STOP BULLYING

Λειτουργία πλατφόρμας: Στην «περιοχή υποβολής αναφορών» της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), παρέχονται οι ακόλουθες δυνατότητες: α) «Ανώνυμη αναφορά»: Στην περίπτωση αυτή δεν ζητούνται, δεν συλλέγονται, ούτε καταχωρίζονται προσωπικά στοιχεία του προσώπου που υποβάλλει την αναφορά. Στην ανώνυμη αναφορά δεν διατηρείται κανένα προσωπικό στοιχείο […]

Continue reading


6 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κάθε χρόνο, η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ενδοσχολικής Βίας σηματοδοτεί μια κρίσιμη ευκαιρία για να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη βία που συμβαίνει στα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Σκοπός της ημέρας αυτής είναι να ευαισθητοποιήσει, να ενθαρρύνει την πρόληψη και να προωθήσει δράσεις για την εξάλειψη της.

Continue reading